GASTRONOMIA

La proposta gastronòmica de l’Hostal Ses Negres està liderada pel xef Vicenç Fajardo, i es basa en una cuina de proximitat centrada en l’ús de productes del mar i de la terra empordanesa. Peixos frescos, arrossos, carns de primera qualitat, verdures i hortalisses dels horts propers, tot fet amb especial cura per satisfer els gustos de tothom.

 

El restaurant de l’Hostal Ses Negres disposa de dues sales, Es Restaurant o menjador interior de l’hostal, i Sa Terrassa, espai privilegiat a tocar de la sorra i on podreu gaudir de la nostra cuina dinant davant la platja de Sa Riera o sopant relaxadament tot sentint les onades ben a prop.

Sa TERRASSA

Sa Terrassa es un espai únic davant la platja de Sa Riera on podreu gaudir de la nostra cuina dinant davant del mar o sopant relaxadament tot sentint les onades ben a prop.

 

Horari
Restaurant obert, consulta disponibilitat a la nostra web, menús i plats de temporada per gaudir de Sa Tardor a Sa Riera.

eS RESTAURANT

Es Restaurant es el menjador situat a la planta baixa de l’Hostal, on els nostres clients podran gaudir de l’esmorzar-buffet.

 

El públic en general podrà gaudir a Es Restaurant de l’oferta gastronòmica de l’Hostal Ses Negres tant a l’hora de dinar com a l’hora de sopar.

 

Horari
Restaurant obert, consulta disponibilitat a la nostra web, menús i plats de temporada per gaudir de Sa Tardor a Sa Riera.