PASSeJADES

Algunes de les millors passejades de la zona de Begur es poden fer al llarg del seus camins de ronda i les seves cales. Es tracta de camins que voregen la costa i que han tingut diferents usos al llarg de la història. Accedir a les cales en cas de naufragi, vigilar l’horitzó per evitar atacs pirates i, fins i tot fer contraban en temps de la postguerra. Actualment, s’hi pot passejar, gaudir amb tranquil·litat del paisatge costaner i accedir a les cales amagades on temps enrere s’esdevenien fets quotidians. A Begur hi ha 3 trams de camí de ronda diferenciats i que uneixen diferents cales i platges. El Cami de Ronda Nord, el Cami de Ronda Est, I el Cami de Ronda Sud.

 

En podeu obtenir mes informació a http://visitbegur.cat/camins-de-ronda/

NÀuTICA

La platja de Sa Riera ofereix un ampli ventall de possibilitats per a la realització d’activitats nàutiques, com la vela, el kayak o el paddle surf. La proximitat de l’hostal a la platja i al Club Nàutic de Sa Riera fan que pugueu gaudir de totes aquestes activitats de la manera mes còmoda i sense desplaçaments.

dIVe SeS NEGRES

La Reserva Marina de Ses Negres, molt rica en flora i fauna marina, representa una oportunitat única de practicar la immersió al voltant de Sa Riera per als aficionats al fons submarí. Illes Medes, Furió Fitó, el Cap de Begur o Illa Negra, són alguns dels altres llocs de més interès per a la pràctica del submarinisme a la zona de Begur.

GOLF

Pels aficionats al golf, a només 10-20 minuts en cotxe de Sa Riera, hi trobareu alguns dels millors camps de golf de la Costa Brava, com són el Golf Platja de Pals, l’Empordà Golf Club, el Golf Costa Brava, o el Pitch & Putt Gualta. En tots els casos, us oferim la possibilitat de fer la reserva a preus especials per a vosaltres, de manera que quan arribeu a l’Hostal Ses Negres només us calgui agafar els pals per gaudir d’un esplèndid dia de golf !

eMPORDÀ MEDIEVAL

Tant l’Alt com el Baix Empordà han conservat amb orgull el seu passat medieval: carrers i cases empedrades, castells de conte, muralles… Passejant per ells, només falten les banderoles i la música d’arpa per a tenir una experiència 100% medieval. Pals, Peratallada, Torroella de Montgrí, o Monells son molt bons exponents del passat medieval de l’Empordà.