PASSeJADES

Algunes de les millors passejades de la zona de Begur es poden fer al llarg del seus camins de ronda i les seves cales. Es tracta de camins que voregen la costa i que han tingut diferents usos al llarg de la història. Accedir a les cales en cas de naufragi, vigilar l’horitzó per evitar atacs pirates i, fins i tot fer contraban en temps de la postguerra. Actualment, s’hi pot passejar, gaudir amb tranquil·litat del paisatge costaner i accedir a les cales amagades on temps enrere s’esdevenien fets quotidians. A Begur hi ha 3 trams de camí de ronda diferenciats i que uneixen diferents cales i platges. El Cami de Ronda Nord, el Cami de Ronda Est, I el Cami de Ronda Sud.

 

En podeu obtenir mes informació a http://visitbegur.cat/camins-de-ronda/

eMPORDÀ MEDIEVAL

Tant l’Alt com el Baix Empordà han conservat amb orgull el seu passat medieval: carrers i cases empedrades, castells de conte, muralles… Passejant per ells, només falten les banderoles i la música d’arpa per a tenir una experiència 100% medieval. Pals, Peratallada, Torroella de Montgrí, o Monells son molt bons exponents del passat medieval de l’Empordà.

NÀuTICA

La platja de Sa Riera ofereix un ampli ventall de possibilitats per a la realització d’activitats nàutiques, com la vela, el kayak o el paddle surf. La proximitat de l’hostal a la platja i al Club Nàutic de Sa Riera fan que pugueu gaudir de totes aquestes activitats de la manera mes còmoda i sense desplaçaments.

dIVe SeS NEGRES

La Reserva Marina de Ses Negres, molt rica en flora i fauna marina, representa una oportunitat única de practicar la immersió al voltant de Sa Riera per als aficionats al fons submarí. Illes Medes, Furió Fitó, el Cap de Begur o Illa Negra, són alguns dels altres llocs de més interès per a la pràctica del submarinisme a la zona de Begur.