HoLA

Benvinguts a l’Hostal Ses Negres. El nostre hostal es troba situat a la platja de Sa Riera, la platja de sorra més gran del municipi de Begur, amb una àmplia oferta de serveis.

 

Com diu la dita local, “Amic, no és pur miratge ni res de faula. Sa Riera és bell racó de la Costa Brava. Benvingut i gaudeix-ne”. I això és el que volem per vosaltres, que gaudiu al màxim d’un dels indrets més bonics de la costa catalana.

 

L’hostal ha estat recentment reformat seguint un estil clarament mediterrani, on hi trobareu 17 confortables habitacions i 4 apartaments totalment equipats, a només 20 metres de la platja, amb una de les millors vistes a les Illes Medes.

GASTRONOMIA

La proposta gastronòmica de l’Hostal Ses Negres està liderada pel xef Vicenç Fajardo, i es basa en una cuina de proximitat centrada en l’ús de productes del mar i de la terra empordanesa. Peixos frescos, arrossos, carns de primera qualitat, verdures i hortalisses dels horts propers, tot fet amb especial cura per satisfer els gustos de tothom.

 

El restaurant de l’Hostal Ses Negres disposa de dues sales, Es Restaurant o menjador interior de l’hostal, i Sa Terrassa, espai privilegiat a tocar de la sorra i on podreu gaudir de la nostra cuina dinant davant la platja de Sa Riera o sopant relaxadament tot sentint les onades ben a prop.

eXPERIÈNCIES

Sa Riera ofereix innumerables activitats per aprofitar aquest entorn privilegiat. Passejades a peu pels camins de ronda, activitats nàu-tiques per conèixer l’entorn des del mar, inmersió a la reserva de Ses Negres o a altres indrets i visites a pobles medievals del Baix Empordà, com Begur, a pocs minuts de l’hostal. Seguidament us oferim una tria d’experiències per fer la vostra estada inolvidable.

PASSEJADES

Passejades a peu pels camins de ronda

EMPORDÀ MEDIEVAL

Visites a Begur i d’altres pobles medievals del Baix Empordà

NÀUTICA

Activitats nàutiques per la Costa Brava

DIVE SES NEGRES

Immersió a la reserva de Ses Negres